Moorse thee en hoe deze te bereiden
0

Je winkelwagen is leeg

 Whatsapp
  • Voeg een beschrijving, afbeeldingen, menu's en links toe aan uw mega-menu

  • Een kolom zonder instellingen kan als afstandhouder worden gebruikt

  • Link naar uw collecties, verkoop en zelfs externe links

  • Voeg maximaal vijf kolommen toe

  • Moorse thee en hoe deze te bereiden

    3 minimale leeswaarde

    El té moruno y cómo prepararlo

    El Moorse thee Het is de hoofdrolspeler op alle tafels in Marokko, en als je naar Marokko bent gereisd dankzij het gastvrije karakter, zul je hebben kunnen zien dat ze je altijd een uitstekende thee aanbieden, bereid met de grootste zorg en zorg om je te verwelkomen.

    La theecultuur in Marokko Het is volledig geïntegreerd in het dagelijks leven, niet alleen in de steden, maar ook in de kleinste dorpen van het land. Deze cultuur bestaat al duizenden jaren onder Marokkanen en is net zo diepgeworteld als in de landen China en Japan.

    In onze artikel over Moorse thee We willen je laten zien wat de meest gebruikelijke manier is om het te bereiden en welke planten ervoor worden gebruikt. Van Decoración Alcazaba wij hebben een grote voorraad accessoires voor bij onze Arabische thee, van glazen, dienbladen, enz. 

    een theepot en glas met Moorse thee op witte tafel

    Hoe Moorse thee bereiden?

    El Moorse thee in Marokko Het is een schakel tussen al zijn diners en wordt voor en na de maaltijd ingenomen. Zijn manier van dienen is in kleine theeglaasjes met talloze decoraties, van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide. Daarnaast wordt het vergezeld door typisch Marokkaanse zoetigheden, olijven, noten, olie en brood.

    La bereiding van Moorse thee Het is heel eenvoudig en in een paar minuten kun je dit rijke en smakelijke drankje maken dat je zintuigen prikkelt. Let op de volgende ingrediënten:

    • Een halve liter water.
    • 1 afgestreken eetlepel van je favoriete Moorse thee.
    • Tussen 4 en 6 eetlepels suiker.
    • Een takje munt.

    Bereiding van Moorse thee

    1.  We voegen de lepel toe Moorse thee in de theepot, waaraan we 100 ml eerder gekookt water toevoegen in een andere container. We laten het rusten en gooien het water weg schone theebollen. We moeten de bladeren in de container bewaren; er moet een zeef worden gebruikt. Aan de andere kant, als je de Moorse thee in bladeren, wordt deze stap overgeslagen.
    2. Aan de uitgelekte thee voegen we, afhankelijk van je smaak, tussen de 4 en 6 eetlepels suiker toe, en daarnaast voegen we 400 ml kokend water toe. Zet op middelhoog vuur tot het begint te koken.
    3. Voeg de muntblaadjes toe en verwarm het nog eens twee of drie minuten, zodat het smaak krijgt. Haal het eruit voordat het begint te koken en laat het nog 3 minuten staan.
    4. Ten slotte nemen we een glas en vullen het met de inhoud van de theepot en doen het er drie keer in terug. Op deze manier krijg je zuurstof Moorse thee en de sedimenten gaan naar de bodem.
    bereiding van Moorse thee in een theepot op het vuur

    Welke planten worden gebruikt voor typische Marokkaanse thee?

    La meest voorkomende recept om Moorse thee te bereiden Het is degene die we in het artikel hebben genoemd, hoewel het waar is dat het in het noorden gebruikelijk is om het zoeter te serveren dan in het zuiden van Marokko. 

    Andere kruiden die worden gebruikt om met de theebladeren te mengen zijn citroenverbena, wat een ontspannend effect aan de drank geeft, of het toevoegen van druppels oranjebloesem en pijnboompitten, een zeer populaire manier om Bereid Moorse thee in Tunesië.

    Andere planten gebruikt voor bereid typische Marokkaanse thee Het zijn shiba of alsem die helpen de kou te bestrijden en geweldige geneeskrachtige eigenschappen voor het lichaam hebben. Jasmijnblaadjes, rozemarijn, tijm, gember etc. worden ook gebruikt.

    We hopen dat je dit artikel nuttig vond. basisrecept voor Moorse thee, hoewel er duizenden opties zijn als plaatsen die het land Marokko heeft. Elke plant geeft het een karakteristieke smaak en maakt het een uitstekende medicinale drank voor ons lichaam.


    Onze klanten bevelen ons aan