Voeg een beschrijving, afbeeldingen, menu's en links toe aan uw mega-menu
Een kolom zonder instellingen kan als afstandhouder worden gebruikt
Link naar uw collecties, verkoop en zelfs externe links
Voeg maximaal vijf kolommen toe
Voeg een beschrijving, afbeeldingen, menu's en links toe aan uw mega-menu
Een kolom zonder instellingen kan als afstandhouder worden gebruikt
Link naar uw collecties, verkoop en zelfs externe links
Voeg maximaal vijf kolommen toe
3 minimale leeswaarde
La maroquin eten Kenmerkend is dat het (vrijwel altijd) thuis wordt gemaakt. Dit maakt hem indien mogelijk interessanter, omdat het hem een hechter en vertrouwder karakter geeft. In Decoración Alcazaba Ook hebben wij een grote collectie Marokkaanse gerechten zodat u de complete gastronomische ervaring kunt recreëren.
Zoals we al hebben gezegd, is de keuken de beste samenvatting van een land. Hier presenteren we de bekendste gerechten in Marokko, allemaal bijzonder, met hun mix van smaken en aroma’s:
Het is het meest bekende en internationale gerecht van zijn gastronomie. Het werd populair over de hele wereld dankzij de eenvoudige bereiding. Het bestaat uit het maken van gestoomd tarwegriesmeel in een speciale pan om te koken. Het kan met talloze ingrediënten geserveerd worden. Het meest voorkomende is om het te serveren bij kipstoofpot, lams- of rundvlees, kikkererwten of met diverse groenten.
Van zijn kant, de saus couscous Het is uiteraard gemaakt met kruiden, zoals gember, saffraan of koriander. Evenzo is het de traditie om het op vrijdag te doen. 'S Ochtends stomen ze het tarwegriesmeel en beginnen het gerecht te bereiden, omdat het koken lang duurt. Het is een symbool van gastvrijheid in het hele land, vanwege het feit dat het wordt gedeeld door vrienden en familie.
Het is genoemd naar de container waarin het wordt gekookt en is een soort stoofpot gemaakt met vlees, groenten, noten en kruiden. Het wordt gedurende enkele uren op zeer laag vuur bereid. Welke rekwisieten worden toegevoegd, hangt af van de smaak van de consument, maar typisch is om het te presenteren met brood of couscous.
Het is een bladerdeegcake die zoete en zoute smaken perfect combineert. De bovenste laag is gemaakt van bladerdeeg en de onderste laag bevat kippenvlees, amandelen, ui en nog veel meer. Dit gerecht wordt geserveerd met poedersuiker en kaneel. Een prachtige smaakbom die zonder twijfel de meest relevante van allemaal vertegenwoordigt Marokkaanse keuken.
Het bestaat uit de meest traditionele Marokkaanse soep. Het dient als gerecht om het vasten te verbreken tijdens de maand Ramadan. Het is een zeer vullend en dik gerecht, gemaakt met onder meer linzen, tomaat, ui, koriander en knoflook.
Het is een zeer typische salade in de Marokkaanse keuken, vooral in het noorden van het land. Ook bekend als aubergine kaviaar, inclusief gehakte aubergine, tomaten, knoflook, olijfolie en kruiden zoals komijn, koriander en cayennepeper.
De Marokkaanse gerechten Ze hebben een karakteristieke smaak dankzij de mix van smaken en het gebruik van specerijen en aromatische kruiden. De meest typische ingrediënten die ervoor zorgen dat alle gerechten een ware delicatesse zijn, zijn de volgende:
De meest traditionele drankjes die in Marokko en dus in de respectievelijke thuiskeukens te vinden zijn, zijn deze vijf:
Geniet van uw aankoop
Gratis verzending bij aankopen boven € 29!
Ontvang het op